Balik Kampung

Salam...

Plan nak balik kg ari ni, tp en.hubby ada hal plak nak jumpa agen2 dia.. sejak menceburkan diri dalam bisnes ni buzy alwiz la dia..nak + income katakan, nak harapkan gaji keje gomen ni tak ler byk..cukup2 makan jer. Alhamdulillah semenjak join bis ni, ada perubahan positif dlm income kami. Rezeki Alya Safra kot. hehhe

Esok pagi2 lagi en.hubby kata nak bertolak.. cakap jer pagi..alih2 tgh. tp kali ni tak bleh wak 'janji melayu' doh..kalao terlewat nt panas terik lak. Almaklum lah skrg ni musim panas.untuk pengetahuan uol..udara i-cond dlm keta lebih kotor berbanding udara luar...Bila ada baby ni tak nak ler dedahkan dia pd keadaan yg tak menyihatkan. Kalau bertolak malam ni aku lak tak berani, bukan ape, Alya baru sebulan lebih usianya, takut tersampuk 'benda' yg tak diingini jer.. susah nt.

Plg lewat kul 6.30 dah nak gerak, dlm kul 10 insyaAllah sampai la kami..Dungun dgn Kota Bharu tak jauh sgt. moga kami selamat sampai.

2 komen:

Maswani said...


slmt balik kg..take care..comel alya..

sherlina halim said...


Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini



Post a Comment


Blog Widget by LinkWithin