Anugerah Juara Lagu ke 25

salam..
Malam tadi pakat2 dok layan ajl,
menarik pulak thn ni berbanding tahun lepas,
perrsembahan pembukaan pun cukup memukau,
persembahan artis2 yang bertanding pom hebat2 belaka,
sukar nak jangka sape yang bakal menang,
aku ingatkan yuna bakal jd juara,
tapi tidak di sangka2 ana rafali yang menjuarai ajl tahun ini,
masa dengar dia nyanyi aku tak fokus sangat pun sebab tak jelas sangat nyanyiannya,
tup2 dia yang menang, kena tengok balik la kat you tube ni,
hafiz pun aku tak sangka akan memenangi kategori vokal terbaik,
rasanya vokal yuna dan shahir lagi hebat,
tapi siapa la aku untuk mengadili mereka,
itu hanya pendapat peribadi aku jer,
apa2 pun tahniah la buat semua pserta kerana persembahan mereka cukup hebat,
extra tahniah kepada yang menang..
Kata-kata yang ingin dimasukkan ke dalam Read More.

2 komen:

sherlina halim said...


Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Dewi Aja said...


Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)



Post a Comment


Blog Widget by LinkWithin